» Вергара
начало » Вергара
сподели във  Facebook  Svejo.net 
София Вергара с две восъчни фигури

Едната е изложена в Ню Йорк, другата – в Лас Вегас

(06/05/13) С цели две свои восъчни подобия се сдоби в музея на Мадам Тюсо в Ню Йорк телевизионната звезда София Вергара. Освен това самата актриса позира с фигурите си. Вергара се пошегува, че най-сполучливата статуя била в средата, тъй като там бе застанала точно тя.

"Мисля, че изглеждат секси и предизвикателно. Перфектни са. Смятам, че майсторите от музея са свършили чудесна работа. За мен това е голяма чест. Надявам се, че хората, които идват в музея на Мадам Тюсо, ще изпитат радост, когато се снимат с моите две фигури", каза София Вергара.

Едната восъчна фигура на родената в Колумбия актриса ще бъде изложена в Лас Вегас - с костюм, който тя носи в ситкома „Модерно семейство”. Ролята на Глория в тази комедия донесе на Вергара успех и популярност в Америка.

Нюйоркската статуя пък изглежда зашеметяващо с една от любимите вечерни рокли на актрисата. С двете си восъчни фигури София Вергара се присъедини към знаменитостите, които също са мултиплицирани по две в музея на Мадам Тюсо - Барак Обама, Уитни Хюстън, Мадона, Анджелина Джоли и Опра Уинфри.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/07/2022
Аврам
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news