» Църнаев
начало » Църнаев
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Румънец готов да погребе Църнаев в септичната си яма

Три американски щата - Масачузетс, Кънектикът и Ню Джърси, отказаха да предоставят място за гроб

(05/08/13) Румънски емигрант предложи фермата си в Колорадо за погребението на заподозрения за бомбените атаки в Бостън Тамерлан Църнаев.

Ник Бакрия, който е избягал от Румъния през 1989 г., предложил да погребе Тамерлан Царнаев в своята ферма, но в септичната яма.

Румънецът казва, че познава живота, който Америка предлага, и допълва, че двамата братя Тамерлан и Джокар са можели да се радват на същата съдба.

Той посочва, че предоставя на разположение двете септични ями във фермата си, макар да осъзнава, че властите няма да приемат офертата. "Това е добро място, за да прекараш вечността, след това, което си направил", обяснява румънецът.

В същото време майката на Тамерлан Църнаев - Зубейдат, поиска тялото му да бъде върнато в Русия, за да бъде погребано, заяви директорът на траурната агенция Питър Стефан, който търси място за гроб на Църнаев.

Според Стефан обаче Русия едва ли ще се съгласи да приеме тялото на Църнаев. Затова той търси други възможности, след като властите в три американски щата - Масачузетс, Кънектикът и Ню Джърси, отказаха да предоставят място за гроб.

Стефан изрази опасения, че може да има протести в населеното място, което се съгласи да приеме тленните останки на заподозрения терорист.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
03/02/2021
Герасим
03/07/2021
Младен, Младенka
03/08/2021
Галя, Галина
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news