»
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Полицайка застреля бебето и приятеля си

Единствено големият й син се спасил от кървавата баня като скочил от прозорецаПолицаи и парамедици изнасят телата на убитите. Снимки: New York Daily News

(04/15/13) Полицайка от Ню Йорк се самоуби, след като разстреля приятеля си и рани фатално в гърдите своето едногодишно бебе в понеделник сутринта.


Розете Самюел, 43, най-напред убила бащата на детето си – Дейсън Питърс, който бил в апартамента й в Бруклин, съобщават полицейските източници. Питърс е бил намерен да лежи по очи, облян в кръв, в коридора, водещ към кухнята.

Самюел, която е ветеран от нюйоркската полиция, тогава грабнала току-що проходилото си дете в спалнята, за да го убие. Накрая застреляла и себе си.

Бебето е починало от един-единствен куршум в гърдите. Безжизненото му телце е било открито точно до трупа на майка му в 8,30 ч. сутринта.

Единственият оцелял от семейството е 19-годишният син на Розете от предишна връзка - Дондре Самюел.

Потресеният тийнейджър разказал на следователите, че чул пукотевица, докато майка му се приготвяла за работа. Предишната нощ тя се карала с приятеля си и в понеделник сутринта обикаляла из апартамента със служебния си пистолет.

Свидетели разказали в полицията, че тийнейджърът е оцелял в кървавата баня, след като излязъл през прозорец на втория етаж. „Оттам скочи на първия етаж. Не беше на себе си”, заявил 18-годишният съсед Антъни Бекфорд.

„Неговите колене, лакти, бяха целите нарязани и окървавени. Той просто не можеше да говори. Тичаше, за да спаси живота си. Само успя да каже: „Виж, виж!”, и посочи един труп. Видяхме мъртво тяло на първия етаж, по очи и цялото в кръв”, добавя Бекфорд.

Според полицейските източници, Розете Самюел се обадила в участъка, където работела от 2 месеца, за да каже, че ще закъснее за работа.

На мястото на инцидента разследващите не са намерили предсмъртно писмо. Те обаче проверяват имейлите на Розете, за да открият в тях някакъв намек или информация за намеренията й да убий детето и мъжа си и да се самоубие.

Роднина, който живее на няколко преки от дома на Самюел, карал колело, когато чул, че нещо се случва в апартамента на братовчедка му.

Сълзите се стичали по лицето на Джеф Джоузеф, когато от новините разбрал, че Розете е убила собственото си дете, баща му и накрая себе си.

„Тя беше много добро момиче”, казва Джоузеф. „През целия си живот е правила само добро”.


В апартамента на Самюел не са открити следи от борба, нито пък, че е била приготвяна закуска. Това показва, че двойното убийство и самоубийството са били първото нещо, случило се в дома сутринта.

Розете Самюел е работила за нюйоркската полиция от 13 години. Преди 2 месеца се преместила в участъка, който покрива Лонг Айлънд и Съни сайд в Куинс. Преди това е била включена в екипите на пътната полиция в Манхатън.

Съседите й са буквално шокирани от случилото се. „Не зная как някой може да извърши това”, казва потресеният съсед Рики Ласкеър. „Да загине и дете! Това ме разстройва много, много”.

Друг жител на квартала казва, че мисълта, че наоколо живее полицай, винаги го е карала да се чувства по-сигурен.


Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
03/07/2021
Младен, Младенka
03/08/2021
Галя, Галина
03/17/2021
Дария, Найден, Найдa
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news