» Технологии
начало » Технологии
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Българско приложение за iPhone бие Angry Birds по продажби
(05/11/12) Приложението “Приказки за деца” четвърти ден шества на първото място в българския онлайн магазин на Apple. Приложението позволява слушане на 163 детски приказки и песнички през мобилен телефон. Изненадващо за създателите “Приказки за деца” се изкачи на първото място без реклама и успя да пребори фаворитите “Angry Birds” и “WhatsApp” - засега само в българският магазин iTunes, но създателите се надяват, че българите в чужбина ще го харесат и също ще го изтеглят, за да пускат приказки на своите деца. Идеята се е появила, когато българин в Канада е споменал, че иска да пуска приказки на децата си от мобилния телефон, докато ги кара за училище. Спомнил си как едно време в България съществувала услугата “приказки по телефона”. Създателите твърдят, че да биеш Angry Birds в българският магазин е добро постижение, но се надяват да надвият някое от успешните световни приложения и в чуждите магазини на Apple. “Надяваме се, че българите в чужбина ще харесат приложението ни. Евентуален успех на “Приказки за деца” ще убеди всички, че и ние можем да създадем успешна апликация, която да надвие много от популярните световни такива.”

Удобното в апликацията “Приказки за деца” е, че приказките могат да се свалят на телефона и да се слушат дори когато няма достъп до мобилна мрежа или Интернет.

“Приказки за деца” е категоричен лидер в българският магазин на Apple, но създателите се надяват, че ще достигнат и до многото българи в чужбина с атрактивната цена от 1.99 долара. “Считаме, че повече от 150 детски приказки и песнички наистина си заслужават цената, освен това сме направили и специален аудио-канал, който пуска 24 часа различни приказки и песнички и напомня на старата услуга “приказки по телефона”. Всичко това може да се слуша през мобилния телефон.”

Програмата “Приказки за деца” може да бъде свалена от този линк: http://itunes.apple.com/app/prikazki-za-deca-kids-tales/id521044876?mt=8
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
02/27/2021
Марта, Мартин, Евдокия
03/02/2021
Герасим
03/07/2021
Младен, Младенka
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news