» Парти
начало » Парти
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Гости от 7 града за новогодишния бал с маски в Ню Йорк
     Декорация в синьо и сребърно за най-изисканото и щуро българско прати за нова година

(12/13/11) Българи от над 7 града от двете крайбрежия са избрали да посрещнат новата 2012-а на новогодишния бал с маски в Ню Йорк. Компании от Чикаго, далечен Лос Анджелис, Бостън, Атлантик сити, Вашингтон, Филаделфия и Атланта вече са запазили своите места в изисканата зала Renaissance of Astoria. Сега купонджиите са в трескаво търсен на най-оригинална маска, с която да се появят в новогодишната нощ.

Повече от половината куверти за партито в последната нощ  на тази година са вече изкупени. Организаторите са твърдо решени да не надвишават бройката от 200 места за да са сигурни в перфектното обслужване и достатъчно място за танцуване в залата. Подготвили са и страхотни награди - най-новият iPad2, 42-инчов LCD телевизор, $300 в gift карти за магазините Parrot cafè, абонамент за вестник BG VOICE и още много изненади.

Междувременно вече са избрани и празничните цветове, с които ще бъде украсена залата - това са синьо и сребърно. В тази комбинация ще бъдат покривки, салфетки и столове, както и други детайли по масите.

DJ Vinchenco вече сглобява своя микс от най-разнообразна музика - денс, ретро, български поп и поп-фолк. Той ще е на линия за да изпълни всяко музикално желание, а водещите Ясен Дараков и Веси Балинова са подбрали интересни игри, песни и други изненади, с които да забавляват гостите в новогодишната нощ.

Българсикят новогодишен бал с маски е на 31 декември, събота от 9 РМ в изисканата зала Renaissance of Astoria. Менюто включва 6 вида ордьоври, 4 салати, 3 основни ястия, баничка с къмсетче, десерт и OPEN BAR с квалитетни питиета. Всичко за партито и куверти може да намерите тук »

реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
02/27/2021
Марта, Мартин, Евдокия
03/02/2021
Герасим
03/07/2021
Младен, Младенka
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news