» Събитие
начало » Събитие
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Женско BG царство в Ню Йорк

(09/19/11) Българският женски клуб в Ню Йорк стартира есенния сезон по-голям, по-силен и ...по-секси от всякога. На 13 септември дамите се събраха на първата си сбирка в консулството в града след покана от генералния ни консул Радослав Точев.

Организацията съществува от няколко месеца и досега българките се събираха в дома на актрисата Боряна Павлова. Дамите говорят и правят всякакви неща – от обмяна на бизнес идеи и презентации на козметика до уроци как да направят суши.

През последните месеци броят на дамите в клуба се увеличи значително и те едвам се побираха в апартамента на Боряна Павлова. Затова вече ще се събират веднъж в месеца в сградата на консулството.
„Всяка една от нас е звезда. В нашите ръце е да сме заедно, да бъдем галактиката на жените в нашия град”, приветства дамите Боряна Павлова.

Актрисата Джина ДиДонато поздрави присъстващите със стихотворение на Елисавета Багряна: „Как тревожно е да си жена/отговорност е да си жена/саможертва е да си жена.” Българките в Ню Йорк обаче са готови за тази отговорност и саможертва и в следващите дни ще започнат няколко благотворителни иницативи.

Коментирай

The purchases I make are entirely based on these atrielcs.
( Gundez @ 2012-07-07 09:42:06 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
03/07/2021
Младен, Младенka
03/08/2021
Галя, Галина
03/17/2021
Дария, Найден, Найдa
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news