» Откриване
начало » Откриване
сподели във  Facebook  Svejo.net 
БСП отваря клуб... във Вашингтон
Кандидатът на Яне Янев копира реклама от Доналд Тръмп

BG социалистите сънуват червена революция в DC
(08/04/11) Партията столетница БСП прави пробив на американска земя. Червените отварят свое представителство не в Москва, а в столицата на САЩ Вашингтон.


В последните дни на парламента из клуба на депутата се разходи младо момиче с азиатски черти. На английски език соцдепутатът Драгомир Симеонов й обясняваше кой кой е и какво става в момента. Момичето кимаше с разбиране и вежливо се запознаваше с депутатите от БСП. Оказа се, че това ще бъде председателката на червения клуб във Вашингтон, пише в. „24 часа”. С какво се занимава обаче и как е попаднала на българските социалисти, се оказа най-строго пазената тайна на червените.

Ясно е само, че там се изгражда партийна структура от симпатизанти.
Иначе най-старата партия у нас има 4 клуба в Германия и две партийни организации извън България - в Амстердам и във Виена.

Немските клубове са със статут на първична партийна организация. Първият е създаден в Берлин през 2004 г., следва организацията в Бремен, а в Аахен и Кьолн се сформират през 2006 г. Младежката организация, която е за цялата територия на Германия, е основана през ноември 2009 г.

“Действаме повече на регионално ниво, правим скайп конференции всеки месец”, разказва студентът по право в Кьолн Георги Стоименов.

Около 20 души членуват в тези организации в Германия. Повечето от хората са студенти или такива, които са завършили и останали да работят там.

Примерът на социалистите се оказа заразителен и за другите партии. От няколко месеца е в ход организацията за откриване на клуб на СДС в Брюксел. Бъдещият клуб ще има съвсем легитимен статут съгласно партийния устав.

Най-разгърната се оказа задграничната партийна мрежа на РЗС. Яне Янев е открил клубове в 7 държави – САЩ, Холандия, Германия, Чехия, Унгария, Македония и Испания, и разполага с 1700 редовно отчетени партийни активисти в чужбина. Именно от тях дошла идеята за кампанията на кандидат-президента Атанас Семов “Ще уволня Бойко Борисов”, която била взета назаем от щаба на Доналд Тръмп, който имаше намерение да се кандидатира за президент от Републиканската партия и да “уволни” Барак Обама.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
02/27/2021
Марта, Мартин, Евдокия
03/02/2021
Герасим
03/07/2021
Младен, Младенka
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news