» Телевизия
начало » Телевизия
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Снимат нов BG сериал в Ню Йорк и София
     След 19 години в Лас Вегас Ваня Цветкова се прибра за снимките

от Ангел Дончев

(03/10/11) Актрисата ни Ваня Цветкова, която е част от добрите времена на българското кино, се завръща за нови подвизи в новия сериал “Седем часа разлика”. След близо 19 години живот в Лас Вегас тя се завръща в родината, за да се отдаде на снимките на поредицата. Мнозина я помнят от “Другият наш възможен живот”, “Лавина”, “Комбина” и “Бариерата”. От последните й изяви на екран са минали почти 10 години.

В “Седем часа разлика” ще й партнират Малин Кръстев („Господари на ефира”), Александра Раева (бивша вокалистка в „Шоуто на Слави”), Мария Статулова, Ники Сотиров, Калин Сърменов, Георги Стайков и други. Сценарият на сериала е вдъхновен от реални събития, издават от телевизията.

bTV и Global Films са започнали съвместно снимките преди няколко дена. Продукцията ще е предназначена за праймтайма на телевизията. Действието ще се развива в София и Ню Йорк, откъдето идва и името “Седем часа разлика”.

Историята на сериала разказва за две български семейства, за които професионалният живот е свързан с престъпления и наказания. Разделението и личните им конфликти са породени от часовата разлика, както и от разликите в поколенията, от любовта и омразата, от политиката и икономиката, от богатството и бедността.

В поредицата зрителите ще могат да видят драматични кадри от Ню Йорк, в които ще има много екшън, разтърсваща любов, сложни взаимоотношения и обрати.

„Сериалът е по-различен от познатите на зрителите и вярвам, че с него за пореден път ще създадем тенденция в създаването на тв съдържание”, коментира Апостол Пенчев, директор „Телевизионни програми” в bTV Media Group. Филмът се снима с най-модерната техника. Режисьор на „Седем часа разлика” е Магърдич Халваджиян, а главни сценаристи са Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева. Главен оператор е Силвестър Йорданов.

Коментирай

This is a neat smumary. Thanks for sharing!
( Martin @ 2012-12-05 06:49:21 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
02/27/2021
Марта, Мартин, Евдокия
03/02/2021
Герасим
03/07/2021
Младен, Младенka
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news