» Арести
начало » Арести
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Двама българи арестувани в Ню Джърси за АТМ-измами
  Още двама арестувани във Флорида, друг арестуван в Северна Каролина за катастрофа с 5 жертви

(10/29/10) Двама българи са в ареста на Ню Джърси по обвинения за ATM-измами. Други двама бяха арестувани за същата схема, но във Флорида.

Според прокуратурата Лъчезар Лазаров и Георги Никифоров са изтеглили над 200 хиляди долара от чужди сметки. Над 300 души са били жертви на тяхната схема. Двамата използвали скимиращи устройства, с които записвали номерата на кредитните карти и ПИН-овете на неподозиращите клиенти на банките. Те теглили парите в Ню Йорк.

Двамата са обвинени, че са инсталирали скиминг устройва на ATM-и на Valley Bank в Nutley, NJ и Belleville, NJ. Българите са в САЩ нелегално, след като визите им са изтекли, съобщиха от прокуратурата. Двамата остават в ареста без право на гаранция, реши съдът във вторник.

ОЩЕ BG АРЕСТИ

Междувременно други двама българи от Чикаго са задържани във Клиъруотър, Флорида заради използването на скимиращи устройства на банкомати. Арестуваните са Самуил Славов и Мирослав Петков, и двамата на по 27 г. Как един отпечатък от преди 2 години издал единият от българите за още едно престъпление, може да прочетете тук ».

Още един българин е арестуван в Северна Каролира по пет обвинения за непредумишлено убийство след зверска катастрофа. Шофьорът на камион Румен Велков е в ареста, а съдът му определи гаранцията от 230 хиляди долара. Още за трагедията  тук ».

 

  

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
03/07/2021
Младен, Младенka
03/08/2021
Галя, Галина
03/17/2021
Дария, Найден, Найдa
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news