» Интервю
начало » Интервю
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Анелия: Излизам на сцената леко превъзбудена

(07/19/10) Фолк фурията Анелия все още се притеснява, преди да излезе на сцена, признава самата тя пред вестник “Труд”. Певицата разкрива още дали е влюбена в момента  и какви са отношенията й с бизнесмена Коко Динев - баща на дъщеря й Ивон.

- Започна седмото поредно лятно турне на “Пайнер”. С какво представянето ти през тази година ще бъде по-различно от миналите?

- За всички тези години, през които е имало много концерти, съм осъзнала сама за себе си, че най-важното е просто да изляза и да пея. Опитвала съм се да правя различни шоута на сцената, но сякаш не ми се получава.
Моята магия е да бъда себе си, да се раздам - колкото повече, толкова по-добре се чувствам. И хората усещат това, което не може с думи да се обясни.

- Имаш само едно пропуснато турне - през 2005 г. Усещаш ли още тръпката от музикалната обиколка и интересно ли ти е?

- Винаги когато изляза на голяма сцена, има тръпка. Може би ще се притесня, ако някой ден това усещане започне да изчезва.
Едно е да имам участие в клуб - усещам го като нещо нормално, все едно е да обядвам. Голямата сцена обаче е нещо друго и винаги се притеснявам. Ако нашият начин на работа е различен и всеки ден имахме големи концерти, тръпката нямаше да е толкова голяма.
Но на този етап излизам на сцената леко превъзбудена. Предполагам, че това ще е само в първите концерти от турнето. Тогава постоянно като малко дете се питам дали хората ще ми се радват и ме харесват...

- Турне, участия... Лятото ти със сигурност ще е много натоварено. Ще имаш ли време за почивка?

- Плановете ми са след края на турнето да намеря време да си почина. Но още ми е рано да давам прогнози къде и кога ще се случи това.
Знам на 100%, че ще го направя, защото след това имам професионален ангажимент в САЩ - серия от концерти. Определено имам нужда от релакс.

- Ще ни споделиш ли за някой гаф по време на твое участие?

- Падна ми подплънката, докато пеех. Не си спомням кога точно, но май беше на едно от турнетата.
Горната част на тоалета започна да се свлича. Това е, така да се каже, най-сериозното ми изпитание по време на участие. 
 

- Защо реши да станеш точно попфолк изпълнителка? В наши дни май това е мечтата на всяко момиче.

- Стана, защото съм такъв тип певица, защото това е моят път и така е трябвало да се случи. Не знам защо се влага негативен нюанс в професията “попфолк изпълнител”.
Аз не разграничавам музиката на стилове. Навсякъде има хубави и лоши песни. Обичам да пея всякаква музика и дори преди няколко дни бях на участие в пиано бар, където изпълнявах парчета, които не са попфолк - бях поела ангажимент да представям хитове на Алиша Кийс и Мери Джей Блайдж.
Интересно, обаче посетителите на клуба започнаха да искат моите песни. За мен е важно един изпълнител да прави стойностни неща, хубави текстове и това, което чувства, да го представя на почитателите си.
Не казвам, че аз нямам провокативни текстове, но съм го правила, защото хората очакват това от мен.

- Какво се случва с любовния ти живот?

- Повече от перфектен е, да чукна на дърво! Чувствам се прекрасно. Аз съм човек, който има нужда да е влюбен и винаги ще бъда влюбена.

- Мислиш ли за сватба и още деца?

- Ако сватбата и второ дете в живота ми са логичното продължение, то ще стане. И не го казвам тривиално, а наистина си го мисля.
Просто не давам прогнози. Искам да давам любов и да получавам такава. За мен е важно хората да се обичат и нещата да стават по естествен път.

- Чуваш ли се с Коко Динев, който е баща на дъщеря ти Ивон?

- Естествено! Поддържаме нормални взаимоотношения, дори бих казала прекрасни. Грижи се за детето и помага за всичко.

Коментирай

No more s***. All posts of this quailty from now on
( Henda @ 2012-04-07 08:43:26 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
02/27/2021
Марта, Мартин, Евдокия
03/02/2021
Герасим
03/07/2021
Младен, Младенka
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news